Verksamhetschef Hultsfreds hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Verksamhetschef Hultsfreds hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 8 juli.

Vi erbjuder

Du får chansen att göra skillnad för människor varje dag då du spelar en central roll för patienternas och invånarnas hälsa och vård i upptagningsområdet. Uppdraget innebär att leda i en kunskapsorienterad organisation i ständig förändring med nya utmaningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete, varje dag.

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stor arbetsglädje där du får chans att utveckla både dig själv och organisationen. Genom anställning hos Landstinget i Kalmar län får du dessutom tillgång till flera förmåner såsom friskvårdsbidrag, föräldrapenningstillägg, löneväxling och mycket mer. Vi bryr oss om våra medarbetare och strävar efter att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Vi söker

Vi välkomnar dig med ett utvecklingsinriktat ledarskap som brinner för att skapa de förutsättningar som behövs för att förmedla en god hälso- och sjukvård som sträcker sig in i framtiden. Ditt chefskap ska vila på Landstinget i Kalmar läns värdegrund och vision för ett friskare, tryggare och rikare liv. Vi vill att du ska ha ett tydligt ledarskap som kännetecknas av en tillit till medarbetarnas engagemang och vilja att ta ansvar. I vår organisation är öppenhet, kunnighet och engagemang viktiga grundstenar.

Vi söker en ledare som är trygg och tydlig med en god kommuniaktiv förmåga. Du ska ha förmågan att skapa god kultur och delaktighet, och gärna smitta andra med ditt stora engagemang för hälso- och sjukvård. Förutom planering, drift och uppföljning så är utveckling av verksamheten samt samverkan med andra aktörer också av stor vikt.

Arbetet kräver ett helhetsperspektiv där du kan förena rollerna som chef, ledare och strateg. Vi vill att du har erfarenhet av att vara ledare och har ledarskapsutbildning.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Hultsfred hälsocentral har ca 8500 listade och erbjuder hälso- och sjukvård inom specialistområdet allmänmedicin. På hälsocentralen arbetar flera olika yrkesgrupper såsom specialister i allmänmedicin, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykologer, undersköterskor och medicinska sekreterare. Det finns flera välfungerande sjuksköterskeledda mottagningar och vi har ett gott samarbete yrkeskategorier emellan.

Kalmar län erbjuder en oerhörd bredd av naturupplevelser, från kustbandet till Ölands alvar och Smålands djupa skogar. Hultsfred ligger mitt i Kalmar län, med närhet till flera kända turistmål. Däribland både Astrid Lindgrens värld och Ölands djurpark. Här får du tillgång till bra barnomsorg, skolor, många sportanläggningar och golfbanor. Kusten inbjuder till sol, bad, segling och fiske. Skogen lockar till bär- och svampplockning och jakt. Besöksnäringen är ett av våra starkaste profilområden och ger en stark grogrund för företagande och jobbtillfällen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:65 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Visstid m grundtj Anställningstid:Visstid m grundtj 2018-10-01 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-07-08 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.