Verksamhetschef Mönsterås Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Verksamhetschef Mönsterås Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 15 juli.

Vi erbjuder

Nu söker primärvårdsförvaltningen en verksamhetschef för Mönsterås hälsocentral då nuvarande chef går vidare till nya uppdrag i landstinget.

Du får chansen att göra skillnad för människor varje dag då du spelar en central roll för patienternas och invånarnas hälsa och vård i upptagningsområdet. Uppdraget innebär att leda i en kunskapsorienterad organisation i ständig förändring med nya utmaningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete, varje dag.

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stor arbetsglädje där du får chans att utveckla både dig själv och organisationen. Genom anställning hos Landstinget i Kalmar län får du dessutom tillgång till flera förmåner såsom friskvårdsbidrag, föräldrapenningstillägg, löneväxling och mycket mer. Vi bryr oss om våra medarbetare och strävar efter att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Vi söker

Vi välkomnar dig med ett utvecklingsinriktat ledarskap som brinner för att skapa de förutsättningar som behövs för att förmedla en god hälso- och sjukvård som sträcker sig in i framtiden. Ditt chefskap ska vila på Landstinget i Kalmar läns värdegrund och vision för ett friskare, tryggare och rikare liv. Vi vill att du ska ha ett tydligt ledarskap som kännetecknas av en tillit till medarbetarnas engagemang och vilja att ta ansvar. I vår organisation är öppenhet, kunnighet och engagemang viktiga grundstenar.

Vi söker en ledare som är trygg och tydlig med en god kommuniaktiv förmåga. Du ska ha förmågan att skapa god kultur och delaktighet, och gärna smitta andra med ditt stora engagemang för hälso- och sjukvård. Förutom planering, drift och uppföljning så är utveckling av verksamheten samt samverkan med andra aktörer också av stor vikt.

Arbetet kräver ett helhetsperspektiv där du kan förena rollerna som chef, ledare och strateg. Vi vill att du har erfarenhet av vara ledare och har ledarskapsutbildning.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Mönsterås hälsocentral har ca 9 100 personer listade medborgare och erbjuder hälso- och sjukvård inom specialistområdet allmänmedicin. På hälsocentralen arbetar vi flera yrkesgrupper tillsammans, bland annat specialister i allmänmedicin, ST och AT läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykologer, undersköterskor och medicinska sekreterare. Det finns flera välfungerande sjuksköterskeledda mottagningar och vi har ett gott samarbete yrkeskategorier emellan. Vi har en god samverkan med närliggande hälsocentral.

Hälsocentralen arbetar för vård av god kvalitet med rätt tillgänglighet. Vi har nått framgång för vårt arbetssätt med akutteam, som också har blivit flerfaldigt prisbelönat. Vi har också uppmärksammats nationellt för vårt arbetssätt med trygghetsteam, samarbete i team kring varje läkares listade patienter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:66 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Visstid m grundtj Anställningstid:Visstid med grundtjänst Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-07-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.