Verksamhetschef - Ortopediska kliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Verksamhetschef - Ortopediska kliniken. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Vi erbjuder

"Vi värnar om en bra utbildningsmiljö för alla yrkeskategorier, ett bra arbetsklimat och ett gott bemötande i alla situationer. Vi söker någon som vill fortsätta att utveckla verksamheten med fortsatt fokus på kvalitet, bemötande och teamarbete med patienten i centrum", Anders Linge, verksamhetschef.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på en fullbemannad och välfungerande klinik med goda medicinska resultat. Som basenhetschef ansvarar du för klinikens verksamhet, medarbetare och ekonomi samt följer upp mål och resultat. Ditt arbete ska leda till en god och säker vård för våra patienter där våra värdegrundsfrågor ligger i fokus. Verksamheten genomsyras av chefer med ett utvecklande ledarskap, vilket innebär att vara ett föredöme som inspirerar och motiverar sin omgivning och skapar delaktighet.

Vi söker

Vi söker dig som har akademisk examen med inriktning mot hälso- och sjukvård eller annan relevant utbildning. Tidigare erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård samt chefsarbete är meriterande, likaså om du har chefs- och ledarskapsutbildning. Vi söker en person som är tydlig i sitt ledarskap och är duktig på att bygga relationer och samarbeta med andra. Du har en påverkan på din omgivning som möjliggör gruppen att arbeta mot samma mål. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad i pågående och kommande utvecklings- och förändringsprocesser. Tidigare forskningserfarenhet och pågående forskning är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ortopeden på Länssjukhuset i Kalmar är länets största ortopedklinik och har ett länsövergripande ansvar för ryggkirurgi och högspecialiserad fotkirurgisk ortopedi. Klinikens uppdrag är att ge god vård till invånarna i Kalmar län gällande ortopediska skador och sjukdomar. Kliniken arbetar ständigt med optimering av verksamhetsprocesser och patientsäkerhet. Gott bemötande är en självklarhet och kvalitetsutveckling ligger högt upp på den dagliga agendan. Vid kliniken arbetar totalt cirka 100 personer fördelat på en vårdavdelning och en mottagning. Klinikens 25 läkare har totalt på ett år 18 000 patientbesök varav cirka 8 000 akutbesök. På ortopedmottagningen har sjuksköterskorna cirka 3 500 egna besök och på kliniken utförs cirka 2 400 operationer per år. Det finns totalt 30 vårdplatser på avdelningen varav två är vikta för ögonpatienter och på avdelningen arbetar cirka 30 undersköterskor och 20 sjuksköterskor.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:129 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Visstid m grundtj Anställningstid:Chefsskapet är tidsbegränsat och vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.