Verksamhetschef - Ortopedkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Verksamhetschef - Ortopedkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 18 november.

Vi erbjuder

Som verksamhetschef på Ortopedkliniken i Oskarshamn får du möjlighet att leda en välbemannad verksamhet, där vi jobbar målmedvetet med att ständigt förbättra kvaliteten i våra processer. Vi är mycket stolta över fina resultat och omdömen från patienter och omvärld. Ortopedkliniken har under flera år rankats i Sverigetopp i olika mätningar både beträffande väntetider, patientnöjdhet och vårdkvalitet. Detta har bidragit till att en stor del av våra patienter kommer från andra län.

Rollen som verksamhetschef innebär att du leder och fördelar arbetet på kliniken och har ett nära samarbete med övriga kliniken på sjukhuset och sjukhusledningen. Du kommer att vara direkt ansvarig chef för klinikens läkare, avdelningschef, expeditionschef och verksamhetskoordinator. Som verksamhetschef ingår du i sjukhusets ledning. Verksamheten står för ett förhållningssätt som utgår från ett engagerat ledar- och medarbetarskap vilket är baserat på kunskap och motivation.

Vi söker

Vi söker dig som har en examen inom hälso- och sjukvård. Vi ser det som meriterande att du har en tidigare erfarenhet som ledare.
Vi tror på ett tydligt och utvecklingsinriktat ledarskap, där lojalitet till det uppdrag man har är av största vikt. Det är viktigt att kunna samarbeta, skapa trovärdighet och förtroende både inom egna personalgruppen, sjukhusledningen och mellan länets sjukhus. Du har stort patientfokus, vilket finns med i verksamhetens prioriteringar och övergripande strategier. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Ortopedkliniken bedriver planerad ortopedisk kirurgi på absolut högsta nivå. Verksamheten bygger på tydliga standardiserade processer och kunnig personal med gott bemötande. Kliniken har drygt 30 medarbetare. Vi utför cirka 1500 operationer per år, varav cirka 700 är protesoperationer i knä och höft. I vår öppenvårdskirurgi opererar vi knäartroskopier, olika typer av axelkirurgi och mindre hand- och fotoperationer.
På vår mottagning tar vi emot cirka 5000 besök per år. Vi har även en inskrivningsmottagning där patienter som planeras för slutenvårdsoperation träffar sjuksköterska och undersköterska för provtagning och information. På vår uppföljningsmottagning träffar patienterna 6 veckor efter sin slutenvårdsoperation en sjuksköterska och sjukgymnast för uppföljning efter sin protesoperation. Vårdavdelningen har 14 vårdplatser.

Chefsskapet är tidsbegränsat och vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:77 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd med tidsbegränsat chefsskap Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.