Verksamhetschef Psykisk hälsa

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Verksamhetschef Psykisk hälsa. Välkommen med din ansökan senast den 18 mars.

Vi erbjuder

Nu söker Primärvårdsförvaltningen i Landstinget i Kalmar län en verksamhetschef för en helt ny verksamhet inom området psykisk hälsa. Verksamheten ska verka länsövergripande med hälso- och sjukvård för vuxna med psykisk ohälsa, och utgår från olika mottagningar spridda över länet.

Under 2018 stärker Landstinget arbetet för psykisk hälsa inom primärvården genom ett nytt vårdval tätt knutet till Hälsoval. Det innebär en sammanslagning av det befintliga uppdraget som psykologerna i primärvården utför och det nationella uppdraget att kvalitetssäkra och effektivisera sjukskrivnings- och rehabiliteringsprocesser. Syftet är att skapa en mer jämlik vård.

Rätt person får möjlighet att bygga upp den nya verksamheten i länet utifrån det nya vårdvalet psykisk hälsa i primärvård, upprätta goda samverkansformer internt men också med andra aktörer som är viktiga för att nå en framgångrik verksamhet. Rollen som verksamhetschef innefattar även metodutveckling inom området psykisk hälsa. Uppdraget kommer att stödjas av en uppdragsbeskrivning, vilken kommer att utvecklas och förfinas i takt med verksamheten.

Du får chansen att göra skillnad för människor varje dag då du spelar en central roll i att leda och koordinera arbetet mellan våra psykologer på olika orter. Vi erbjuder dig en meningsfull och unik tjänst där du får möjlighet att utveckla både dig själv och organisationen.

Vi söker

Vi söker en ledare som är trygg och tydlig med en god kommuniaktiv förmåga. Du ska ha förmågan att skapa god kultur och samhörighet. Dina medarbetare kommer att vara utspridda på hälsocentralerna i länet och det är viktigt att du blir en länk mellan dem och verksamhetscheferna på hälsocentralerna som både förenar och inspirerar. Arbetet kräver ett helhetsperspektiv där du dessutom kan förena rollerna som chef, ledare och strateg.

Särskild vikt läggs vid bemötande, kommunikation, engagemang och flexibilitet inom ramen för ett professionellt förhållningssätt. Chefs/ledarerfarenhet och erfarenhet/kompetens inom området psykisk hälsa är meriterande.

Vi välkomnar dig med ett utvecklingsinriktat ledarskap som brinner för att skapa de förutsättningar som behövs för att förmedla en god hälso- och sjukvård som sträcker sig in i framtiden. Ditt chefskap ska vila på Landstinget i Kalmar läns värdegrund och vision för ett friskare, tryggare och rikare liv. Vi vill att du ska ha ett tydligt chefskap som kännetecknas av en tillit till medarbetarnas engagemang och vilja att ta ansvar. Öppenhet, kunnighet och engagemang är viktiga grundstenar för ditt ledarskap.
Chefskapet är tidsbegränsat. Vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen inom ditt yrke.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Primärvårdsförvaltningen i Kalmar län är en kraft för hälsa i länet. Vi strävar dagligen efter att skapa rätt förutsättningar för ett tryggare, rikare och friskare liv. Våra engagerade verksamheter är spridda i hela länet. Kompetensbasen är allmänmedicin och omvårdnad med ett helhetsperspektiv.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:25 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.