Verksamhetschef - Radiologiska kliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Verksamhetschef - Radiologiska kliniken. Välkommen med din ansökan senast den 22 november.

Vi erbjuder

"Vi tror på kraften hos medarbetarna. Genom att få vara med och påverka vilka arbetsuppgifter vi utför och hur vi gör dem, skapar vi större arbetsglädje. Det är våra medarbetares goda idéer som leder till förändring", Björn Forsberg, verksamhetschef.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en modern och dynamisk verksamhet. Som basenhetschef ansvarar du för klinikens verksamhet, medarbetare och ekonomi samt följer upp mål och resultat. Ditt arbete ska leda till en god och säker vård för våra patienter och en god och utvecklande arbetsmiljö för medarbetarna, alltid med våra värdegrundsfrågor i fokus.

Vi söker

Vi söker dig som har akademisk examen med inriktning mot hälso- och sjukvård eller annan relevant utbildning. Tidigare erfarenhet av chefsarbete samt chefs- och ledarskapsutbildning är meriterande. Vi söker en person som är tydlig och modig i sitt ledarskap och är duktig på att bygga relationer och samarbeta med andra. Du har ett stort kundfokus och är lösningsorienterad i pågående och kommande utvecklings- och förändringsprocesser. Ditt ledarskap möjliggör medarbetarnas arbete mot samma mål. Forskningsmeriter och pågående forskning är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Radiologens maskinpark är modern, och vi bedriver diagnostik och behandling på hög nivå. Vid kliniken arbetar totalt cirka 100 personer. Mammografienheten ingår i kliniken och Radiologiska kliniken har en tät samverkan med remitterande enheter, men också med strålningsfysik och länets övriga röntgenkliniker. Vi har även ett betydelsefullt samarbete med övriga radiologiska kliniker i sydöstra regionen och goda relationer med diagnostiskt centrum. Radiologi är ett område med snabb teknologisk utveckling. Möjligheterna att göra skillnad för patienterna ökar hela tiden.
Vi står inför en spännande femårs period där bland annat uppstart av PET-verksamhet är nära föreliggande och en större utbyggnad av befintliga lokaler. Vi utför årligen cirka 100 000 undersökningar och har en bred verksamhet med MR, CT, ultraljud utan och med kontrast, konventionell radiologi, mammografi samt en interventionell- och endovaskulär verksamhet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:130 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Visstid m grundtj Anställningstid:Chefsskapet är tidsbegränsat och vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.