Verksamhetschef Slottsgatans hälsocentral, Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Verksamhetschef Slottsgatans hälsocentral, Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 24 november.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete varje dag. Du får möjlighet att göra skillnad för människor varje dag då du spelar en central roll för patienternas och invånarnas hälsa och vård i upptagningsområdet. Uppdraget innebär att leda en kunskapsorienterad organisation i ständig förändring med nya utmaningar.

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö på en trivsam arbetsplats med bra stämning och i nya fräscha lokaler. Du får chans att utveckla både dig själv och verksamheten. Genom anställning hos Landstinget i Kalmar län får du dessutom tillgång till flera förmåner såsom friskvårdsbidrag, föräldrapenningstillägg, löneväxling och mycket mer. Vi bryr oss om våra medarbetare och strävar efter att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Vi söker

Vi välkomnar dig med ett utvecklingsinriktat ledarskap som vill vara med och skapa de förutsättningar som behövs för att förmedla en god hälso- och sjukvård in i framtiden. Ditt chefskap ska vila på Landstinget i Kalmar läns värdegrund och vision för ett friskare, tryggare och rikare liv. Vi vill att du ska ha ett tydligt ledarskap som kännetecknas av en tillit till medarbetarnas engagemang och vilja att ta ansvar. I vår organisation är öppenhet, kunnighet och engagemang viktiga grundstenar.

Vi söker en ledare som är trygg och tydlig med en god kommunikativ förmåga. Du ska ha förmågan att skapa god kultur och delaktighet, och gärna smitta andra med ditt stora engagemang för hälso- och sjukvård. Förutom planering, drift och uppföljning så är utveckling av verksamheten samt samverkan med andra aktörer också av stor vikt.

Arbetet kräver ett helhetsperspektiv där du kan förena rollerna som chef, ledare och strateg. Vi vill att du har erfarenhet av att vara ledare och har ledarskapsutbildning.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Slottsgatans hälsocentral har ca 9800 listade och erbjuder hälso- och sjukvård inom specialistområdet allmänmedicin. Hos oss arbetar flera olika yrkesgrupper såsom specialister i allmänmedicin, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykologer, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har flera sjuksköterskeledda mottagningar och ett gott samarbete yrkeskategorier emellan.

Kalmar län erbjuder en oerhörd bredd av naturupplevelser, från kustbandet till Ölands alvar och Smålands djupa skogar. Oskarshamn ligger vid kusten mitt i Kalmar län, med närhet till Astrid Lindgrens värld, Ölands djurpark och flera andra kända turistmål. Här får du tillgång till bra barnomsorg och skolor, många sportanläggningar och golfbanor. Kusten inbjuder till sol, bad, segling och fiske. Skogen lockar till bär- och svampplockning och jakt. Besöksnäringen är ett av våra starkaste profilområden och ger en stark grogrund för företagande och jobbtillfällen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:109 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Visstid m grundtj Anställningstid:Visstid m grundtj 2019-05-01 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.