Verksamhetschef Vimmerby hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Verksamhetschef Vimmerby hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 25 februari.

Vi erbjuder

Nu finns en unik möjlighet för rätt person att träda in som verksamhetschef för Vimmerby hälsocentral. Du får chansen att göra skillnad för människor varje dag då du spelar en central roll för patienternas och invånarnas hälsa och vård i upptagningsområdet. Uppdraget innebär att leda i en kunskapsorienterad organisation i ständig förändring med nya utmaningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete, varje dag.

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stor arbetsglädje där du får chans att utveckla både dig själv och organisationen. Genom anställning hos Landstinget i Kalmar län får du dessutom tillgång till flera förmåner såsom friskvårdsbidrag, föräldrapenningstillägg, löneväxling och mycket mer. Vi bryr oss om våra medarbetare och strävar efter att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Vi söker

Vi välkomnar dig med ett utvecklingsinriktat ledarskap som brinner för att skapa de förutsättningar som behövs för att förmedla en god hälso- och sjukvård som sträcker sig in i framtiden. Ditt chefskap ska vila på Landstinget i Kalmar läns värdegrund och vision för ett friskare, tryggare och rikare liv. Vi vill att du ska ha ett tydligt chefskap som kännetecknas av en tillit till medarbetarnas engagemang och vilja att ta ansvar. Öppenhet, kunnighet och engagemang är också viktiga grundstenar för ditt ledarskap.

Förutom planering, drift och uppföljning så är utveckling av verksamheten samt samverkan med andra aktörer också av stor vikt.
Chefskapet är tidsbegränsat. Vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen inom ditt yrke.

Vi söker en ledare som är trygg och tydlig med en god kommuniaktiv förmåga. Du ska ha förmågan att skapa god kultur och delaktighet, och gärna smitta andra med ditt stora engagemang för hälso- och sjukvård. Arbetet kräver ett helhetsperspektiv där du dessutom kan förena rollerna som chef, ledare och strateg.

Särskild vikt läggs vid bemötande, kommunikation, engagemang och flexibilitet inom ramen för ett professionellt förhållningssätt. Chefs/ledarerfarenhet är meriterande.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vimmerby hälsocentral är länets största hälsocentral med 15 600 listade och erbjuder hälso- och sjukvård inom specialistområdet allmänmedicin. På hälsocentralen arbetar flera yrkesgrupper såsom specialister i allmänmedicin, ST och AT läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykologer, undersköterskor och medicinska sekreterare. Det finns flera välfungerande sjuksköterskeledda mottagningar t ex inom alkohol, astma/KOL, blodtryck, demens, diabetes, inkontinens, livsstil, vaccination samt rehabkoordinator.

Hälsocentralen arbetar för vård av god kvalitet med rätt tillgänglighet. Verksamheten har också uppskattad handledning av studerande och yngre medarbetare inom olika yrkeskategorier. En del av verksamheten bedrivs som utbildningsvårdcentral för läkare med utländsk bakgrund.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:17 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Visstid m grundtj Anställningstid:Visstid m grundtj 2018-04-01 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.