Verksamhetschef Vuxenpsykiatri söder

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Verksamhetschef Vuxenpsykiatri söder. Välkommen med din ansökan senast den 22 februari.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifter

Region Kalmar län har ambitionen att vara i framkant när det gäller utvecklingen av länets specialistpsykiatri.
Vill du vara med framåt?

Uppgiften är såväl visionär och strategisk som operativ. Du ser uppföljning och utvärdering som en naturlig del av chefs- och ledarskapet. Det är viktigt för dig att ge medarbetare möjlighet att utveckla/s i verksamheten. Utöver ditt eget direkta ledarskap finns 1:a-linjechefer som din förlängda arm.
Du kan, och tycker om att samverka, kommunicera och skapa goda relationer såväl internt som externt. Det är viktigt att du ser verksamheten i ett helhetsperspektiv.
Du ingår i Psykiatriförvaltningens ledningsgrupp, där du har stora möjligheter att påverka den framtida utvecklingen.

Du kommer att vara ekonomiskt ansvarig för basenheten och har direkt chefskap för 1:a linjens chefer samt läkargruppen.
Verksamheten befinner sig i en spännande utvecklingsfas med många pågående processer som är viktiga att fullfölja. Förändringsarbeten pågår inom såväl kvalitet och patientsäkerhetsområdet som att vi planerar nybyggnation för framtidens psykiatri.

Vi söker

Kvalifikationer

Du har kvalificerad högskoleutbildning, gärna med inriktning mot hälso- och sjukvård. Önskvärt är att du har utbildning med inriktning mot/relevans för ledning av psykiatrisk vård och/eller erfarenhet av psykiatrisk verksamhet.

Uppdraget som verksamhetschef är tidsbegränsat, men vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen inom din grundprofession.

Vi skickar gärna mer information om vår verksamhet och svarar på eventuella frågor.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i fem basenheter. Totalt är vi ca 600 medarbetare.

Vuxenpsykiatri Söder omfattar länets sex södra kommuner och har öppenvård i Kalmar och Nybro samt heldygnsvård i Kalmar.
Verksamheten består av ca 200 medarbetare.

Vi söker nu en chef som har förmåga att leda, samordna och utveckla verksamheten.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2019:19 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Särs. visstidsförord Anställningstid:Särskilt visstidsförordnande 3 år Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.