Verksamhetsutvecklare-Digitalisering, Vuxenpsykiatri söder, Kalmar

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Verksamhetsutvecklare-Digitalisering, Vuxenpsykiatri söder, Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 15 februari.

Vi erbjuder

Hos oss får du ett spännande och varierat arbete med möjlighet att påverka utvecklingen av psykiatrin där digitalisering av vården har en viktig roll!
Som verksamhetsutvecklare stöder du chefer och medarbetare i förbättrings- och utvecklingsarbeten rörande framför allt digitalisering och e-hälsa inom Vuxen Psykiatri Söder, Kalmar. Forlöpande uppdrag innebär att leda basenhetens lokala e-hälsoansvariga och utifrån deras och verksamheten i övrigt input initiera olika förbättringsåtgärder.Beroende på behov leder du och implementerar du förbättringsprojekt även inom andra områden.

Uppdraget som verksamhetsutvecklare är på 50% och kan kombineras med anställning på 50% inom din grundprofession på basenheten.

Vi söker

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård samt gärna kompetens och erfarenhet av förbättringsarbete. Du har intresse för ny teknik samt att använda den optimalt i vården och vi ser gärna att du har erfarenhet av sådant arbete tidigare.
Som person är du van att driva och leda olika projekt. Du är positiv och har en förmåga att engagera andra. Du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ, men har också lätt för att samarbeta. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Vuxenpsykiatri Söder i Kalmar består av tre allmänpsykiatriska heldygnsvårdsavdelningar i Kalmar, en allmänpsykiatrisk mottagning i Nybro och två allmänpsykiatriska mottagningar i Kalmar. I basenheten ingår också 3 behandlingsenheter med olika inriktningar. Basenheten har drygt 200 medarbetare inom olika yrkeskategorier.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2019:14 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:50% som Verksamhetsutvecklare. Kan kombineras med 50% anställning i din grundprofession Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.