Verksamhetsutvecklare för digitalisering av hälso- och sjukvården

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Verksamhetsutvecklare för digitalisering av hälso- och sjukvården. Välkommen med din ansökan senast den 22 april.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du tillsammans med oss har möjlighet att utveckla vårdens flöden och processer med digitala verktyg.

Som verksamhetsutvecklare i digitala frågor har du ett uppdrag att stödja chefer och medarbetare i förbättrings- och utvecklingsarbeten inom digitalisering. Distanskontakter, telemedicin och artificiell intelligens knutet till nära vård kommer att vara viktiga områden att hantera.

Du kommer att vara våra förvaltningars objektledare för området "gemensam vårdprocess" och arbeta tätt samman med vårdens objektägare och systemspecialister inom IT. Till din hjälp har du engagerade medarbetare som är lokala systemadministratörer (LSA) och andra grupperingar inom respektive förvaltning som kan bidra till att föra arbetet framåt.

Du arbetar i förvaltningarnas stab tillsammans med förvaltningsdirektörer samt engagerade och kunniga medarbetare. Du kommer till en arbetsplats med öppet arbetsklimat och fokus på ett bra bemötande. Du är underställd förvaltningsdirektören vid primärvårdsförvaltningen, men funktionen spänner över patientprocesser vid bådr primärvårdsförvaltningen och hälso- och sjukvårdsförvatlningen.


Vi söker

Vi söker dig som vill vara med att skapa smarta digitala lösningar på ett kreativt sätt. Du kommer att planera, genomföra, stötta och utvärdera olika förändrings- och utvecklingsarbeten knutna till vårdens digitala omställning för att höja patientsäkerheten, öka tillgänglighet och förbättra kvaliteten.

Du är positiv samt resultat- och serviceinriktad. Du är utåtriktad och har förmågan att engagera andra. Det är viktigt att du är noggrann, van att arbeta självständigt men också lätt för att samarbeta.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

- Du har högskoleutbildning med inriktning mot hälso- och sjukvård.
- Vi ser gärna att du har arbetat praktiskt inom hälso- och sjukvården.
- Det är meriterande att ha praktisk och teoretisk kompetens gällande förbättringsarbete.
- Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
- Körkort är ett krav eftersom arbetet innebär resor.
- Det är meriterande med kunskap inom informationsteknologi, interoperabilitet samt e-hälsa.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen och primärvårdsförvaltningen är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring - varje dag!

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen ansvarar för länets tre sjukhus i Västervik, Oskarshamn och Kalmar samt Diagnostiskt centrum.

Primärvårdsförvaltningen ansvarar för länets hälsocentraler, 1177 sjukvårdsupplysningen, barnhälsovård, asyl- och flyktinghälsovård samt barn- och ungdomshälsan.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:44 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.