Verksamhetsutvecklare Primärvårdsförvaltningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Verksamhetsutvecklare Primärvårdsförvaltningen. Välkommen med din ansökan senast den 17 januari.

Vi erbjuder

Vi söker dej som vill utveckla primärvårdsförvaltningens flöden och processer för att höja patientsäkerheten, öka tillgängligheten och förbättra kvalitetsarbetet. En viktig del i arbetet kommer att bli utvecklingen av psykisk hälsa.
Förutom att kvalitetssäkra och utveckla förvaltningens arbetssätt och metoder kommer du vara aktiv i arbetet med interna fortbildningsinsatser.
Du är positiv samt resultat- och serviceinriktad. Du är utåtriktad och har förmågan att engagera andra. Det är viktigt att du är noggrann, van att arbeta självständigt men också lätt för att samarbeta. Vi kommer att läggas vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Vi söker

-Du har kvalificerad högskoleutbildning med inriktning mot hälso- och sjukvård/beteendevetenskap gärna psykologkompetens och/eller verksamhetsutveckling.
- Det är meriterande om du har kunskaper inom hälso- och sjukvårdens verksamhetsområde, praktisk och teoretisk kompetens gällande förbättringsarbete, erfarenhet som ledare samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
-Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
-Eftersom arbetet innebär resor är körkort ett krav.

Förvaltningen ansvarar för landstinget hälsocentraler, 1177 på telefon, som är den länsövergripande sjukvårdsupplysningen samt länets barnhälsovård, asyl- och flyktinghälsovård och barn- och ungdomshälsan. Du arbetar i primärvårdsförvaltningens stab och där du kommer att arbeta tillsammans med förvaltningsdirektören, våra engagerade och kunniga medarbetare och chefer in i framtida utmaningar.
Du kommer till en arbetsplats med öppet arbetsklimat och fokus på bra bemötande.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du har möjligheten att tillsammans med oss vara med och utveckla primärvårdsförvaltningens flöden och processer.
Du kommer att planera, genomföra, stötta och utvärdera olika förändrings- och utvecklingsarbeten inom förvaltningen främst inom området psykisk hälsa.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:1 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-03-01 till 2018-08-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.