Verksamhetsutvecklare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Verksamhetsutvecklare. Välkommen med din ansökan senast den 12 augusti.

Vi erbjuder

Hos oss får du ett spännande och varierat arbete med möjlighet att påverka utvecklingen av patientsäkerhetsfrågor inom psykiatrin där digitalisering av vården har en viktig roll!
Som verksamhetsutvecklare stöder du chefer och medarbetare i förbättrings- och utvecklingsarbeten rörande patientsäkerhet för Vuxenpsykiatri Norr och Rättspsykiatrin. Forlöpande uppdrag innebär att leda basenhetens arbetsgrupp gällande vårt avvikelsehanteringssystem och utifrån det initierade olika förbättringsåtgärder. Du leder också arbetet vid internutredningar och rapporterar dessa vidare.
Beroende på verksamhetens behov driver och inplementerar du förbättringsprojekt tillsammans med andra.

Vi söker

Du har högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård och gärna praktiskt och teoretisk kompetens gällande förbättringsarbete. Du har intresse för ny teknik samt digitalisering av vården och vi ser gärna att du har erfarenhet av sådant arbete tidigare.
Som person är du resultatinriktad och intitativtagande och du är van att driva och leda olika projekt. Du är positiv och har en förmåga att engagera andra. Du är van att arbeta självständigt, men har också lätt för att samarbeta. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vuxenpsykiatri norr i Kalmar län (Västervik, Vimmerby, Hultsfred) består av tre allmänpsykiatriska heldygnsvårdsavdelningar i Västervik en allmänpsykiatrisk mottagning i Vimmerby och två allmänpsykiatriska mottagningar i Västervik (en med inriktning neuropsykiatri, psykos). I basenheten ingår också vår rättspsykiatriska enhet. Basenheten har totalt cirka 200 medarbetare inom olika yrkeskategorier.

Våra verksamhetsutvecklare ingår i Resursgruppen och har sina kontor i Västervik.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:48 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-08-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.