Studentmedarbetare

Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb?

Att arbeta som studentmedarbetare hos oss ger dig en chans att utvecklas och använda kunskaper från din utbildning samtidigt som vi får en chans att lära känna dig, en potentiell framtida medarbetare.

Som studentmedarbetare arbetar du mellan 5-15 timmar i veckan och du måste ha klarat av minst 60 hp av dina studier. Du får erfarenhet inom området du studerar, då du som studentmedarbetare får kvalificerade arbetsuppgifter som är relevanta för dina studier. Att vara studentmedarbetare är självklart avlönat.

Läs mer om att arbeta som studentmedarbetare.

Här hittar du var i vår verksamhet du kan ansöka om att arbeta som studentmedarbetare.

Bli studentmedarbetare här

  • Arbeta med IT i landstinget

    Arbetar du med IT i landstinget har du inte bara hand om avancerade IT-system och komplexa tekniska lösningar, du är även med och räddar liv varje dag.

    Med cirka 850 servrar, närmare 8000 klienter och 200 IT-system i egna datahallar har vi länets största och mest komplexa IT-arbetsplats. IT är idag en integrerad och verksamhetskritisk del i landstingets kärnverksamhet och en viktig strategisk resurs för att driva en effektiv och säker hälso- och sjukvård, kollektivtrafik samt bildningsverksamhet i hela vårt län.

    Inom landstinget arbetar cirka 100 personer med IT, allt från IT-supporttekniker och nätverks/kommunikationstekniker till systemförvaltare och projektledare. Målet är att underlätta för verksamheten så att de i sin tur kan sätta kunden, patienten och verksamheten i fokus.

    Kontakt: Marie Ogenvik, HR-chef, telefonnummer 0480-814 53